Foto's

BeŽdiging pastorale werkers

Tijdens de dienst van 7 februari 2016 zijn er een aantal gemeenteleden beŽdigd als pastoraal werker. Hiervoor hebben zij een aantal keren training gevolgd. De foto's van deze beŽdiging vindt u hier.

Ľ open het album

Bijeenkomst oud cathechisanten

U vindt hier de foto's die zijn gemaakt bij de bijeenkomst van de cathechisanten die de afgelopen 5 jaar belijdenis hebben gedaan.

Ľ open het album

Kinderkerstfeest 2015

Elk jaar wordt op de derde adventszondag het kinderkerstfeest gevierd. Onder leiding van de juffen van de Zondagschool werd een kerstspel opgevoerd. 
De kinderen werden na afloop beloond met een staand applaus van de aanwezigen.

Ľ open het album

Doopdienst 15 november 2015

Op zondag 15 november 2015 was er een doopdienst in de JeruŽlkapel. 

Ľ open het album

Bijbelgespreksgroep op bezoek bij de ULU Moskee

Op 28 augustus heeft een groep gemeenteleden de ULU Moskee in de wijk Lombok van Utrecht bezocht. Dit gebeurde op initiatief van de Bijbelgespreksgroep. Een groep van ca. 20 gemeenteleden heeft een uitgebreide rondleiding gehad door het nog niet zo lang opgeleverde gloednieuwe gebouw. 
Ook werd het ťťn en ander verteld over de dagelijkse gang van zaken en over de achtergronden achter de bouw. 

Ľ open het album

Schoonmaak na schilderwerk

De afgelopen weken waren er renovatie werkzaamheden in de JeruŽlkapel. Dit betekende dat aan het einde van de week, alle meubilair en andere zaken in de kapel onder het stof zaten en waren verplaatst. 
Een aantal broeders en zusters hebben geholpen alles weer terug te zetten en schoon te maken zodat de kerkdiensten gewoon konden doorgaan.


Ľ open het album

Internationaal jeugdkamp 2015

In de laatste week van juli zijn een aantal van onze jongeren uit Utrecht naar het internationale jeugdkamp geweest, dat dit jaar in Dalfsen, nabij Zwolle werd gehouden.
Ca. 35 jongeren uit verschillende landen waaronder Nederland hebben zich gedurende deze week bezig gehouden met activiteiten rond het thema Superheroes (Superhelden.) Daarnaast was er volop ruimte voor gezelligheid en uitstapjes.


Ľ open het album

Mannengroep Gideon "Dom-under"

Op donderdag 4 juni had mannengroep Gideon een uitstapje naar het Domplein in Utrecht. Samen met een aantal gasten werd Dom-under bezocht. 

Ľ open het album

Pinksterdienst in Park Watertoren

Op eerste pinksterdag 24 mei 2015 werd er weer een gezamenlijke Pinksterdienst gehouden, georganiseerd door de kerken van Overvecht, waaronder de EBG Utrecht. Locatie Park Watertoren in Overvecht. 
Na de dienst was er een gezamenlijke picknick waarbij de hapjes en drankjes die iedereen had meegebracht, werden genuttigd.

Ľ open het album

CIA bezoekt Ark van Noach

Op 3 januari 2015 bezochten de CIA jongeren de replica van de "Ark van Noach"  in Dordrecht. 

Ľ open het album


« vorige pagina [ 1 2 ] volgende pagina »
naar het archief